Παρασκευή , 7 Ιουνίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Κ.Γκόγκος(Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου)-Σας καλούμε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε τις εκδηλώσεις του Its Kale Festival Ιωάννινα 2017 -Σήμερα μουσική συνάντηση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών και του Δημήτρη Υφαντή με τίτλο «Μια μικρή νυχτερινή μουσική»

Κ.Γκόγκος(Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου)-Σας καλούμε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε τις εκδηλώσεις του Its Kale Festival Ιωάννινα 2017 -Σήμερα μουσική συνάντηση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών και του Δημήτρη Υφαντή με τίτλο «Μια μικρή νυχτερινή μουσική»

19437584_2019197521496412_8713383394388934945_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–  Πρόσκληση προς όλους να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν το Its Kale Festival Ιωάννινα 2017 που αρχίζει σήμερα απευθύνει με μήνυμά του ο Κωνσταντίνος Γκόγκος πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών τονίζοντας: «Όπως γνωρίζετε ξεκινά σήμερα, το Its Kale Festival Ιωάννινα 2017.

Πρόκειται για  το νέο πολιτιστικό θεσμό της πόλης μας, με συγκεκριμένη φιλοσοφία και στόχο να αποτελεί μια αφορμή κινητοποίησης, ψυχαγωγίας και συμμετοχής των πολιτών, αλλά και προσέλκυσης επισκεπτών.

Επιλέξαμε εκδηλώσεις και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα μείγμα δικών μας παραγωγών και σημαντικών συμπαραγωγών και μετακλήσεων.

Συνδυάζοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, ιδέες και τις προσπάθειες των στελεχών του Πνευματικού Κέντρου, το Its Kale Festival Ιωάννινα 2017,  είναι γεγονός!

Σας καλούμε λοιπόν να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε τις εκδηλώσεις του!»

Το σημερινό πρόγραμμα      

Με μια μουσική συνάντηση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών και του Δημήτρη Υφαντή με τίτλο «Μια μικρή νυχτερινή μουσική» ξεκινά το Its Kale Festival Ιωάννινα 2017.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 9:30 μ.μ., μπροστά από το Βυζαντινό Μουσείο, ο Μπαχ και ο Μότσαρτ συναντιούνται με τις μελωδίες του Ξαρχάκου και του Μαρκόπουλου κάτω από τον νυχτερινό ουρανό του Κάστρου των Ιωαννίνων.

Συμμετέχουν: Πηνελόπη Λιαροστάθηπιάνο, Δημήτρης Υφαντής,  τραγούδι και μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Ιωαννιτών

Μουσική Διεύθυνση: Φοίβος Παπαδόπουλος.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1ο μέρος

Γ. Σ. Μπαχ: Κοντσέρτο για τσέμπαλο και έγχορδα BWV 1056.

Σολίστ: Πηνελόπη Λιαροστάθη

Β. Α. Μότσαρτ: «Μια μικρή νυχτερινή μουσική» K 525, για ορχήστρα εγχόρδων 

2ο μέρος

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Υφαντής συμπράττει με τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Ιωαννιτών σε τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments