Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Καραγιάννης(ΣΥΡΙΖΑ)-Το ζήτημα της ασφάλειας των ακριτικών περιοχών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις

Γ.Καραγιάννης(ΣΥΡΙΖΑ)-Το ζήτημα της ασφάλειας των ακριτικών περιοχών δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις

Γιάννης Καραγιάννης_Ημερίδα στη Βήσσανη Πωγωνίου_1Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης παρευρέθηκε την Κυριακή, 13 Αυγούστου, στην ημερίδα με θέμα την ασφάλεια στο ακριτικό Πωγώνι, που διοργάνωσαν στη Βήσσανη Πωγωνίου η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου, ο Δήμος Πωγωνίου, η Τοπική Κοινότητα Βήσσανης, η Αδελφότητα Βησσανιωτών «Η Αρετή», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βήσσανης «ΑΒΕΛ» και η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Γ.Καραγιάννης στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο θέμα των θερμικών καμερών που θα ενισχύσουν το έργο της τοπικής αστυνομίας, μεταφέροντας τις διαβεβαιώσεις που έλαβε πρόσφατα από τον υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα και συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ. για την προσπάθεια που καταβάλει στο θέμα της ασφάλειας στις ακριτικές περιοχές, σημειώνοντας με έμφαση ότι το ζήτημα δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις.

Επισήμανε ακόμη ότι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Πωγωνίου θα πρέπει να εκμεταλλευτούν όλα τα προγράμματα και ειδικά το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της περιοχής και την ανάδειξη των μοναδικών κτηνοτροφικών της προϊόντων.

“Η ανάπτυξη καθώς και η επιτάχυνση των διαδικασιών για είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες σταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής” τόνισε στο κλείσιμο της τοποθέτησής του ο Γιάννης Καραγιάννης.


— 

Δείτε Επίσης

Απάντηση Δήμου Ιωαννιτών στην αντιπολίτευση-Την Τρίτη η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό

“Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σε κοινή γραμμή πλεύσης, όπως πράττουν όταν πρόκειται για πολύ σημαντικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments