Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Στύλιος:Αδιέξοδο στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του ΟΓΑ;

Γ.Στύλιος:Αδιέξοδο στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του ΟΓΑ;

images

 

Ο Γιώργος Στύλιος,  βουλευτής της ΝΔ στο νομό Άρτας εξέφρασε στη Βουλή με τη μορφή ερώτησης ως προς τον αρμόδιο Υπουργό, την έντονη ανησυχία του σχετικά με την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ στους δικαιούχους.Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου “τον προβληματισμό του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, εντείνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού,καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας,όπου επιφυλάσσονται σχετικά με το πότε και αν θα δοθούν τα επιδόματα.”

Είναι προφανές, τονίζει ο κ.Γ. Στύλιος, ότι η κοινωνική αλληλεγγύη  που διακηρυσσόταν στις προγραμματικές δηλώσεις  της Κυβέρνησης για την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αποτελεί πλέον παρελθόν.Για μια ακόμη φορά, παρατηρείται αναβλητικότητα απέναντι στον φτωχό κόσμο που περιμένει τα επιδόματα του ΟΓΑ.

Καταλήγοντας, ο κ.Γ. Στύλιος ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ καθώς και αν εγγυάται για την προβλεπόμενη καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους τους;

 

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών για την αύξηση της ανακύκλωσης

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of