Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Στύλιος:Αδιέξοδο στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του ΟΓΑ;

Γ.Στύλιος:Αδιέξοδο στην καταβολή των Οικογενειακών Επιδομάτων του ΟΓΑ;

images

 

Ο Γιώργος Στύλιος,  βουλευτής της ΝΔ στο νομό Άρτας εξέφρασε στη Βουλή με τη μορφή ερώτησης ως προς τον αρμόδιο Υπουργό, την έντονη ανησυχία του σχετικά με την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ στους δικαιούχους.Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου “τον προβληματισμό του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, εντείνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού,καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας,όπου επιφυλάσσονται σχετικά με το πότε και αν θα δοθούν τα επιδόματα.”

Είναι προφανές, τονίζει ο κ.Γ. Στύλιος, ότι η κοινωνική αλληλεγγύη  που διακηρυσσόταν στις προγραμματικές δηλώσεις  της Κυβέρνησης για την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αποτελεί πλέον παρελθόν.Για μια ακόμη φορά, παρατηρείται αναβλητικότητα απέναντι στον φτωχό κόσμο που περιμένει τα επιδόματα του ΟΓΑ.

Καταλήγοντας, ο κ.Γ. Στύλιος ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ καθώς και αν εγγυάται για την προβλεπόμενη καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους τους;

 

Δείτε Επίσης

To ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση ενάντια στον νέο πτωχευτικό κώδικα

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΝΑΡ-νΚΑ επικρίνει δριμύτατα τον νέο πτωχευτικό κώδικα, αναφέροντας τα εξής: ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of