Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση Αντιδημάρχου Β. Μέγα, για τις μειονεκτικές περιοχές του Δήμου  Ιωαννιτών

Δήλωση Αντιδημάρχου Β. Μέγα, για τις μειονεκτικές περιοχές του Δήμου  Ιωαννιτών

Η αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υπαίθρου Πρωτογενούς Τομέα & Προστασίας Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ιωαννιτών, Βάσω Μέγα, με αφορμή νέες εξελίξεις στο θέμα των μειονεκτικών περιοχών προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του Δήμου Ιωαννιτών αναμένεται ο οριστικός χάρτης των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον οποίο ευελπιστούμε ότι θα συμπεριληφθούν και οι 21 κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών κάτι που, απρόσμενα, ισχύει ήδη για την Τ.Κ. Μπιζανίου.

Επισημαίνεται ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το ΥΠ.Α.Α.Τ. παρά τα επανειλημμένα γραπτά αιτήματά μας για τους λόγους που οι κοινότητες μας δεν είχαν εξ’ αρχής συμπεριληφθεί στις μειονεκτικές περιοχές.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ιωαννιτών θα αναζητήσει προσεγγίσεις μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η ένταξη των κοινοτήτων του ως μειονεκτικές και στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of