Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση του δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία
cof

Δήλωση του δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία

cof

egkmouz_1egkmouz_3Από:Γιώργος Γκόντζος–Μετά το πέρας των εγκαινίων του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Με χαρά εγκαινιάσαμε το Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία. Μια περιοχή με μακρά ιστορία, για την οποία μέσα από το συνέδριο που ξεκινά σήμερα, θα μάθουμε ακόμα περισσότερα.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι έγκριτοι ομιλητές του συνεδρίου, μέσα από τις ομιλίες τους αλλά και μέσα από την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας στην περιοχής μας, θα εμπλουτίσουν τις σελίδες του βιβλίου της τοπική μας ιστορίας. 

Η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας εκτός του ότι θα μας διαφωτίσει για το παρελθόν, θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας, καθώς θα προσελκύσει επιπλέον τουρισμό.

Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε στο πλευρό της Εφορίας Αρχαιοτήτων και από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την διενέργεια του Α’ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία.

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, καθώς και καλή διαμονή στους επισκέπτες.

Δείτε Επίσης

Κρίσιμες αποφάσεις Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων

Με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of