Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση του δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία
cof

Δήλωση του δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία

cof

egkmouz_1egkmouz_3Από:Γιώργος Γκόντζος–Μετά το πέρας των εγκαινίων του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Με χαρά εγκαινιάσαμε το Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία. Μια περιοχή με μακρά ιστορία, για την οποία μέσα από το συνέδριο που ξεκινά σήμερα, θα μάθουμε ακόμα περισσότερα.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι έγκριτοι ομιλητές του συνεδρίου, μέσα από τις ομιλίες τους αλλά και μέσα από την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας στην περιοχής μας, θα εμπλουτίσουν τις σελίδες του βιβλίου της τοπική μας ιστορίας. 

Η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας εκτός του ότι θα μας διαφωτίσει για το παρελθόν, θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας, καθώς θα προσελκύσει επιπλέον τουρισμό.

Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε στο πλευρό της Εφορίας Αρχαιοτήτων και από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την διενέργεια του Α’ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία.

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, καθώς και καλή διαμονή στους επισκέπτες.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments