Πέμπτη , 21 Νοέμβριος 2019
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Δήμος Δωδώνης-Συνεχίστηκε το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

Δήμος Δωδώνης-Συνεχίστηκε το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

EPISITISTIKHΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Χωρίς να έχει αντιμετωπιστεί το σύνολο των προβλημάτων που παρατηρήθηκε με την έναρξή του, συνεχίζεται το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας για απόρους.

Σήμερα έγινε η δεύτερη διανομή πακέτων, τα οποία περιείχαν πορτοκάλια, μήλα, λάχανα, λάδι και είδη καθαριότητας.

Αυτή τη φορά το πακέτο περιείχε περισσότερα προιόντα σε αντίθεση με το πρώτο που διανεμήθηκε τον Ιανουάριο και αποτελούνταν από ένα μόνο κοτόπουλο.

Ο Δήμος Δωδώνης, με τη συνδρομή των εργαζομένων του και δικά του μέσα, μετέφερε την βοήθεια στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Δωδώνης, Σελλών και Λάκκας Σουλίου, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων και η μετακίνησή τους στην έδρα του Δήμου.

Σημειώνεται δε, ότι σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, τα πακέτα παραδόθηκαν κατ’ οίκον, από υπαλλήλους του Δήμου.

Η αντιδήμαρχος Μυρτώ Δημακοπούλου, υπεύθυνη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, σημείωσε ότι αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν εξ αρχής δεν έχουν επιλυθεί ακόμη.

Παράλληλα στο Δήμο δεν έχουν φτάσει ακόμη τα τάμπλετ που προβλέπονταν προκειμένου να υπογράφουν ηλεκτρονικά οι δικαιούχοι.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

5ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος scramble Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητισμού αλλά και της ανάδειξης της ευρύτερης ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of