Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Ιωαννιτών: “Θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις της ΔΕΥΑΙ”

Δήμος Ιωαννιτών: “Θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις της ΔΕΥΑΙ”

Τις τελευταίες ημέρες η Δημοτική Αρχή γίνεται αποδέκτης πλήθους διαμαρτυριών συμπολιτών για τα τεκταινόμενα στην ΔΕΥΑΙ.

Με αφορμή το γεγονός αυτό διευκρινίζει προς τους συμπολίτες ότι στην ΔΕΥΑΙ δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς αναμενόταν διευκρινιστικές εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, όπως πράττει από την επομένη των εκλογών, εξακολουθεί να λαμβάνει αποφάσεις για μείζονα ζητήματα που βλάπτουν οικονομικά την επιχείρηση.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφαση για την εθελούσια έξοδο ελάχιστων εργαζομένων με πολύ υψηλό κόστος για την ΔΕΥΑΙ.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια έρχεται να καυχηθεί για την λύση στο πρόβλημα διαχείρισης της λυματολάσπης καθώς στη συνεδρίαση της Παρασκευής αποφασίζει την ανάθεση σε ανάδοχο, παρά την δημόσια διαφωνία για τους όρους του διαγωνισμού, της σημερινής δημοτικής αρχής.

Η εμμονή για την ολοκλήρωση ενός διαγωνισμού που προκηρύχθηκε μετά τις εκλογές και εν μέσω του θέρους, μόνο ερωτήματα δημιουργεί.

Ερωτήματα που θα τεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκεί οι διοικούντες την ΔΕΥΑΙ θα έχουν όλο το χρόνο να τα απαντήσουν.

Η Δημοτική Αρχή κάνει σαφές ότι θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην ΔΕΥΑΙ μετά τις εκλογές και θα προβεί σε κάθε ενέργεια ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της επιχείρησης.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments