Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Κόνιτσας: Εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δήμος Κόνιτσας: Εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ολοκληρώθηκαν στην Κόνιτσα οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, αφού προηγήθηκαν Θεία Λειτουργίαχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα, Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων και ομιλία από τον Διευθυντή του Β’ Δημοτικού Σχολείου στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα και τη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων κ. Σταύρος Καλογιάννης. Επίσης, παρέστησαν ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου,Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι στρατιωτικών, αστυνομικών και τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Κόνιτσας ευχαριστεί όλους τους μετέχοντες στο τριήμερο των εκδηλώσεων της εθνικής επετείου του ΄40.

Δείτε Επίσης

Κατάθεση ερώτησης της Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για τους «2.000 μαθητές που παραμένουν αποκλεισμένοι από την τηλεκπαίδευση στα Ιωάννινα»

Την άμεση κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό (tablets, laptops) στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης ζητά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of