Παρασκευή , 12 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Ν. Σκουφά: Αποκατάσταση του οδικού δικτύου από πτώσεις δέντρων

Δήμος Ν. Σκουφά: Αποκατάσταση του οδικού δικτύου από πτώσεις δέντρων

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή βραδιά, αυτή της Πέμπτης 28/11 προς το ξημέρωμα της Παρασκευής για την ευρύτερη περιοχή της Άρτας, λόγο της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε το Νομό.

Στο Πέτα, σημειώθηκαν πολλές πτώσεις δέντρων με αποκορύφωμα στον παλιό δρόμο Πέτα – Άρτα όπου ξεριζώθηκαν πάνω από δέκα μεγάλα δέντρα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα και να κλείσει ο δρόμος για αρκετές ώρες.

Τα συνεργεία του Δήμου Νικολάου Σκουφά, υπό την επίβλεψη του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βαγγέλη Ροβίνα, εργάζονται ακατάπαυστα ήδη από το πρώτο φώς της ημέρας, για την απομάκρυνση των δέντρων, ώστε να παραδοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία.

Αυτό θα συμβεί λογικά μέχρι το απόγευμα καθώς κρίθηκε σκόπιμο, λόγο της διάβρωσης του εδάφους, να κοπούν και ορισμένα δέντρα που για την ώρα στέκονται στη θέση τους, αλλά είναι έτοιμα να πέσουν από δυνατούς ανέμους ή με τις επόμενες βροχές.

Οι οδηγοί καλούνται προς το παρόν να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη διαδρομή έως ότου κριθεί πως ο δρόμος είναι ασφαλής για τη διέλευσή τους.

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments