Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δεύτερη συνάντηση εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς στην Πρέβεζα

Δεύτερη συνάντηση εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς στην Πρέβεζα

blogger-image-1925358378Από:Γιώργος Γκόντζος–Συνεχίζονται οι  προετοιμασίες για την έναρξη  του Χριστουγεννιάτικου χωριού της Χαράς που θα λειτουργήσει για 4η συνεχή χρονιά στην πλατεία Δικαστηρίων της Πρέβεζας και ήδη τα συνεργεία του Δήμου τοποθετούν τα ξύλινα σπιτάκια  μετατρέποντας το χώρο  σε ένα μικρό χωριό, με πολλές- πολλές χριστουγεννιάτικες γωνιές, παρέες και δραστηριότητες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ομάδες εθελοντριών και εθελοντών θα «σηκώσουν » το βάρος της λειτουργίας του Χωριού και για να οργανωθούν αποτελεσματικά οι ομάδες θα γίνει συνάντηση την Τετάρτη  στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Το Χωριό  αποτελεί τη χαρά των παιδιών και όχι μόνο  αφού σε πολλές από τις γωνιές του, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, να παίξουν με την καρδιά τους, να ψυχαγωγηθούν, να εκπαιδευτούν και να απασχοληθούν δημιουργικά.  Το κεντρικό πρόγραμμα της κάθε ημέρας θα διαδραματίζεται στην κεντρική εξέδρα του χωριού, όπου σύλλογοι, φορείς, χορευτικά και καλλιτεχνικά σχήματα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους. Η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς και οι πλούσιες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν 6 Ιανουαρίου του 2017.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό  της χαράς” θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (μουσική, χορό, θέατρο κλπ) καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα Βazzar όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Ακόμη ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος, θα μπορεί να παρουσιάσει χορούς , ήθη ,έθιμα και εδέσματα της τοπικής παράδοσης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και έτσι να έχουν όλοι οι επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από τα κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών στην περιοχή της Πρέβεζας.

Όσοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού , καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι 9 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση του αναλυτικού προγράμματος των εκδηλώσεων

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Γραφείο Δημάρχου κ. Κοψάρη Δήμητρα τηλ 2682360656 κ. Γιαμά Σοφία τηλ. 2682360610 κ. Ρούσσο Δημήτρη 2682025325.

Δείτε Επίσης

Επιπλέον 9.688 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Επιπλέον 9.688 θετικά self test δηλώθηκαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, από μαθητές και ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments