Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Δημόσια εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου Ofidia στα πλαίσια του προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013»

Δημόσια εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου Ofidia στα πλαίσια του προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013»

ΑΡΑπό: Γιώργος Γκόντζος

Δημόσια εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου Ofidia στα πλαίσια του προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013» Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου στις 11:00-13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου (Αραβαντινού 6-8, Ιωάννινα) θα πραγματοποιηθεί δημόσια ενημερωτική εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου «Ofidia: Πλατφόρμα Επιχειρησιακής Προστασίας Κινδύνου Πυρκαγιών» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013». Το έργο υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Ευρω-Μεσογειακού Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής (επικεφαλής εταίρος), των Επαρχιών Λέτσε και Μπάρι και τη συμμετοχή της Επαρχίας του Μπρίντιζι από την ιταλική πλευρά, και τη συνεργασία της Ερευνητικής Ομάδας Συστημάτων (Τμήμα Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής) και Εργαστηρίου Μετεωρολογίας (Τμήμα Φυσικής) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων από την ελληνική πλευρά. Η εκδήλωση είναι ενημερωτική και ανοιχτή στο ευρύ κοινό

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of