Δευτέρα , 24 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δυναμικό «παρών» του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση Philoxenia 2015

Δυναμικό «παρών» του Δήμου Αρταίων στην Έκθεση Philoxenia 2015

PHILOXENIA 2PHILOXENIA 3

 Με μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων με δικό του περίπτερο στην διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia, που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στο περίπτερο, εκφράζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τουριστικά αξιοθέατα, τα μνημεία της περιοχής μας, αλλά και τα τοπικά προϊόντα, για τα οποία ενημερώθηκε από αρμοδίους υπαλλήλους του γραφείου Τουρισμού του Δήμου.

«Η συμμετοχή του Δήμου μας με δικό του περίπτερο σε διεθνή τουριστική έκθεση στέφθηκε από επιτυχία, κάτι που δείχνει και την γενικότερη δυναμική που έχει η περιοχή μας. Πρόκειται για κινήσεις που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο εξωστρέφειας και σχεδιασμού που έχουμε. Οι κινήσεις αυτές θα συνεχιστούν το Μάρτιο με τη συμμετοχή μας σε μια ακόμη διεθνή έκθεση, στη Μόσχα, όπου στόχος είναι η ανάδειξη  του θρησκευτικού τουρισμού» ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, που μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Λιόντο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Ηλία Σερβετά, τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ κ. Γιώργο Πανέτα, την Πρόεδρο της Δ.Ε. Αρταίων κ. Φωτεινή Μπούκα και άλλα στελέχη του Δήμου έδωσαν το «παρών» στην Έκθεση.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μαζικότητα εόρτασε τη μνήμη τού προστάτη του, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments