Πέμπτη , 24 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δωρεάν πρόσβαση μόνιμων κατοίκων του Δήμου Κόνιτσας σε Εθνικά Τηλεοπτικά Δίκτυα

Δωρεάν πρόσβαση μόνιμων κατοίκων του Δήμου Κόνιτσας σε Εθνικά Τηλεοπτικά Δίκτυα

Σε ανακοίνωση του Δήμου Κόνιτσας αναφέρονται τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων των μονίμων κατοίκων, των περιοχών του Δήμου Κόνιτσας που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου.

Οι Τοπικές Κοινότητες και οι περιοχές του Δήμου εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, οι μόνιμοι κάτοικοι των οποίων μπορούν να υποβάλουν αίτηση, είναι οι εξής: Αετομηλίτσα, Δίστρατο, Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή,Αηδονοχώρι, Αμάραντος, Άρματα, Γαναδιό, Ελεύθερο, Εξοχή, Καλόβρυση, Λουτρά, Μελισσόπετρα, Μόλιστα, Μολυβδοσκέπαστο,Νικάνορας, Πάδες, Παλαιοσέλι, Πηγή, Πουρνιά, Τράπεζα, Ασημοχώρι, Βούρμπιανη, Γοργοπόταμος, Δροσοπηγή, Θεοτόκος, Καστανέα, Κεφαλοχώρι, Λαγκάδα, Οξυά, Πλαγιά, Πληκάτι, Πυρσόγιαννη,Χιονιάδες και Φούρκα.

Τα δικαιολογητικά που απαιτείται να υποβληθούν είναι:

1.Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται από το ΚΕΠ).

2.Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότηταςή άλλου επίσημου εγγράφου (διαβατηρίου και άδειας παραμονής) του ενδιαφερόμενου.

3.Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου φορολογικού έτους.

4.Βεβαίωση μονίμου κατοικίας ( χορηγείται από το Δήμο ύστερα από Υπεύθυνη Δήλωση του τοπικού προέδρου).

5.Φωτοαντίγραφο τελευταίου λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας στο όνομα του ενδιαφερόμενου ( στην περίπτωση που ο λογαριασμός είναι σε διαφορετικό όνομα απευθυνθείτε στο ΚΕΠ).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο ΚΕΠ του Δήμου Κόνιτσας με κάθε πρόσφορο μέσο (δια ζώσης, ταχυδρομικά,μέσω fax:2655023900, μέσω email:d.konitsas@kep.gov.gr) καθημερινά 08:00-20:00 και Σάββατο 09:00-14:00 έως και 19/03/2019.

Δείτε Επίσης

Οι παρεμβάσεις του Θωμά Μπέγκα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο Τσουμάνη και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου απηύθυνε ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of