Πέμπτη , 4 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δ.Παπαδήμος(Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας)-Ξεβολεύονται όσοι είχαν πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια και ήταν μειοψηφία στο λαό

Δ.Παπαδήμος(Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας)-Ξεβολεύονται όσοι είχαν πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια και ήταν μειοψηφία στο λαό

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Υπάρχουν φωνές που χρόνια τώρα στο όνομα της κυβερνητικής σταθερότητας, με το  επιχείρημα πως με απλή αναλογική έχουμε ακυβερνησία, βολεύονταν να είναι πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια, έχοντας μειοψηφία στο λαϊκό υποκείμενο.Αυτοί όλοι ξεβολεύονται..”.Αυτό υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδήμος Συντονιστής της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του (ΕΔΩ) στην εκπομπή “ό,τι πείς εσύ” (Γώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων ,   με αφορμή  την ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα 14 Μαΐου η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Τόνισε πως “θέλουμε απόψεις γι’ αυτό θέσαμε το θέμα σε διαβούλευση και θέλουμε να ακούσουμε ανθρώπους με τους οποίους θα είμαστε ίσως μαζί στις επόμενες δημοτικές εκλογές”

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο στήριξης στον σημερινό δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη απάντησε: “Να το πω ανοικτά.Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την διακυβέρνηση της σημερινής παράταξης.Έχουμε για την Πρέβεζα μεγαλύτερα όνειρα και θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που μαζί μας , αν συμφωνήσει ο λαός, να προχωρήσουμε πιο μπροστά”

Διήμερη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Πρέβεζα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα

Αφορμή αποτελεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1», το οποίο αφορά στην μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το οποίο δόθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη θα έχει ως εξής:

Στις 7.30 μ.μ. της  Δευτέρας (14/5) θα είναι ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Την Τρίτη (15/5) στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη  Πρέβεζας στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

 

 

Δείτε Επίσης

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το ενδεχόμενο πρόσκλησης εκ μέρους του Προέδρου της Κοινότητας Καμαρίνας προς τον «Εύρυτο» να συμμετάσχει στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Με αφορμή την ενδεχόμενη πρόσκληση του Προέδρου της Κοινότητας Καμαρίνας προς τον -αμφιλεγόμενο, τουλάχιστον, κατ’ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of