Δευτέρα , 8 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

“Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

Την ικανοποίησή του για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”, στην συμβολή των οδών Ναπ. Ζέρβα και Πυρσινέλλα εξέφρασε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έπραξε σ’ όλους τους τομείς η παρούσα δημοτική αρχή δίνοντας έμφαση στην οικονομική εξυγίανση και την δυνατότητα ο δήμος να χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τα έργα που κατασκευάζονται. Έργα, κατέληξε ο Θωμάς Μπέγκας που αποτυπώνουν το όραμά μας για το μέλλον μιας βιώσιμης, ελκυστικής, ανοιχτής και λειτουργικής ευρωπαϊκής πόλης.

Ηχητικό Εδώ:

1o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=3OW6xcYvECM&feature=youtu.be

2o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=47GEsB3rWTc&feature=youtu.be

Δείτε Επίσης

Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of