Σάββατο , 30 Μαΐου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

“Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

Την ικανοποίησή του για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”, στην συμβολή των οδών Ναπ. Ζέρβα και Πυρσινέλλα εξέφρασε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έπραξε σ’ όλους τους τομείς η παρούσα δημοτική αρχή δίνοντας έμφαση στην οικονομική εξυγίανση και την δυνατότητα ο δήμος να χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τα έργα που κατασκευάζονται. Έργα, κατέληξε ο Θωμάς Μπέγκας που αποτυπώνουν το όραμά μας για το μέλλον μιας βιώσιμης, ελκυστικής, ανοιχτής και λειτουργικής ευρωπαϊκής πόλης.

Ηχητικό Εδώ:

1o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=3OW6xcYvECM&feature=youtu.be

2o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=47GEsB3rWTc&feature=youtu.be

Δείτε Επίσης

Θ.Καμπαγιάννης-Η περίπτωση του Β.Δημάκη συμπυκνώνει όλα τα ζητήματα του σωφρονιστικού συστήματος .Διεκδικούμε το αυτονόητο , το δικαίωμα.Αποκαρδιωτική η στάση του Υπουργείου

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Η περίπτωση του Β.Δημάκη συμπυκνώνει όλα τα ζητήματα του σωφρονιστικού συστήματος …Είναι ένας ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of