Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

“Εγκαινιάζουμε τα νέα Γιάννενα” – Τόνισε ο Θωμάς Μπέγκας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

Την ικανοποίησή του για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”, στην συμβολή των οδών Ναπ. Ζέρβα και Πυρσινέλλα εξέφρασε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έπραξε σ’ όλους τους τομείς η παρούσα δημοτική αρχή δίνοντας έμφαση στην οικονομική εξυγίανση και την δυνατότητα ο δήμος να χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους τα έργα που κατασκευάζονται. Έργα, κατέληξε ο Θωμάς Μπέγκας που αποτυπώνουν το όραμά μας για το μέλλον μιας βιώσιμης, ελκυστικής, ανοιχτής και λειτουργικής ευρωπαϊκής πόλης.

Ηχητικό Εδώ:

1o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=3OW6xcYvECM&feature=youtu.be

2o Μέρος:https://www.youtube.com/watch?v=47GEsB3rWTc&feature=youtu.be

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments