Τρίτη , 13 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Εκδήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εκδήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εκδήλωση με τίτλο «Πανελλαδικές εξετάσεις: Αντιμετωπίζω το άγχος, σχεδιάζω το μέλλον» θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής», ο Δήμος Ιωαννιτών με κεντρικούς ομιλητές τον Γρηγόρη Μιχάλη, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Msc Κοινωνικής Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής ο οποίος θα αναφερθεί στο άγχος των εξετάσεων και η διαχείριση του και τον Παύλο Σοφόπουλο, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Επιλέγοντας το επάγγελμα που μου ταιριάζει».

Κάλεσμα σε γονείς αλλά και μαθητές να συμμετέχουν σε αυτή την ενημερωτική εκδήλωση απεύθυνε με δήλωσή του σήμερα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, τονίζοντας τη σημασία που έχει για όλους όσους συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων τόσο η διαχείριση του άγχους όσο και οι σωστές επιλογές σχολών που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την επαγγελματική πορεία των μαθητών.

Από τη μεριά τους οι κύριοι Μιχάλης και Σοφόπουλος, κάλεσαν κι αυτοί γονείς και μαθητές να παρακολουθήσουν την εκδήλωση η οποία «έχει πολλά και ενδιαφέροντα να τους πει».

 

Δείτε Επίσης

Πανελλαδική συγκέντρωση κατά της αύξησης της στρατιωτικής θητείας έξω από στρατόπεδα σε όλη την χώρα από οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΚΚΕ & οι ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ της ΚΝΕ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of