Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Εκδήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εκδήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εκδήλωση με τίτλο «Πανελλαδικές εξετάσεις: Αντιμετωπίζω το άγχος, σχεδιάζω το μέλλον» θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής», ο Δήμος Ιωαννιτών με κεντρικούς ομιλητές τον Γρηγόρη Μιχάλη, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Msc Κοινωνικής Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής ο οποίος θα αναφερθεί στο άγχος των εξετάσεων και η διαχείριση του και τον Παύλο Σοφόπουλο, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Επιλέγοντας το επάγγελμα που μου ταιριάζει».

Κάλεσμα σε γονείς αλλά και μαθητές να συμμετέχουν σε αυτή την ενημερωτική εκδήλωση απεύθυνε με δήλωσή του σήμερα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, τονίζοντας τη σημασία που έχει για όλους όσους συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων τόσο η διαχείριση του άγχους όσο και οι σωστές επιλογές σχολών που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την επαγγελματική πορεία των μαθητών.

Από τη μεριά τους οι κύριοι Μιχάλης και Σοφόπουλος, κάλεσαν κι αυτοί γονείς και μαθητές να παρακολουθήσουν την εκδήλωση η οποία «έχει πολλά και ενδιαφέροντα να τους πει».

 

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments