Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο της 3ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων Νέων και της «ανοιχτής μέρας σχολείου», η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ιωαννίνων κ’ το ΙΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση όπου μαθητές & σπουδαστές – μαθήτριες & σπουδάστριες μας θα παρουσιάσουν δοκίμια – έργα, από την εργαστηριακή τους άσκηση, για κάθε ειδικότητα που λειτουργεί στις δυο δομές εκπαίδευσης του ΚΕΤΕΚ Ιωαννίνων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα σπουδών των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο επίπεδο της ΕΠΑ.Σ και του ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, αφενός και αφετέρου για την εφαρμογή του προγράμματος της Μαθητείας (Πρακτική Άσκηση των μαθητών-τριών), που υλοποιείται στις ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ, οι οποίες διαχρονικά λειτουργούν με το δυϊκό σύστημα (εκπαίδευση στη Σχολή και πρακτική άσκηση – μαθητεία στις επιχειρήσεις).

Παράλληλα θα υλοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια όπου οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης ασκήσεις εργαστηρίου διαφόρων ειδικοτήτων και την εμπειρία της συμμετοχής σε ορισμένες από αυτές (Ειδ/τες: Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής – Μαγειρικής Τέχνης – Τεχνικός Κοσμήματος – Τεχν. Φαρμάκων &Καλλυντικών – Αισθητικής κ’ Κομμωτικής Τέχνης, κ.α.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/12/2018 και θα διαρκέσει από ώρα 15:00 έως 19:00.

Έργα των μαθητών-τριών και των σπουδαστών-τριών θα εκτεθούν στον χώρο της εισόδου του κεντρικού κτιρίου του ΚΕΤΕΚ Ιωαννίνων (3ο χλμ. Εθν. Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών) και οι ενημερωτικές εισηγήσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of