Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκδηλώσεις στη μνήμη του Χρήστου Χρηστοβασίλη από το Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Χρήστου Χρηστοβασίλη από το Δήμο Ζίτσας

image1

 

Τον λογοτέχνη, δημοσιογράφο και πολιτικό Χρήστο Χρηστοβασίλη τιμούν με εκδηλώσεις μνήμης ο Δήμος Ζίτσας, η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων, η Τοπική Κοινότητα Σουλόπουλου και η Αδελφότητα Αποδήμων Σουλόπουλου.

Οι εκδηλώσεις με την επωνυμία «Χρηστοβασίλεια 2015» εντάσσονται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας και πραγματοποιούνται στην γενέτειρα του Χρηστοβασίλη το Σουλόπουλο (Σούλι Χρηστοβασίλη) το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Χρήστου Χρηστοβασίλη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ενώ για τη ζωή και το έργο του λογοτέχνη, δημοσιογράφου και αγωνιστή πολιτικού θα μιλήσει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Στέφανος Μιχάλης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο λογοτέχνης, αυτοδιοικητικός, με καταγωγή από το Δεσποτικό, Σπύρος Τζόκας. Η βραδιά θα κλείσει με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στη θέση «Αγνάντια» του οικισμού Σούλι Χρηστοβασίλη στο Σουλόπουλο.

Δείτε Επίσης

Με επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις του 38ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΑΡΜΟΝΙΑ» ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΟ ΠΈΡΑΣ ΤΟΥ 38ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of