Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκδηλώσεις στη μνήμη του Χρήστου Χρηστοβασίλη από το Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Χρήστου Χρηστοβασίλη από το Δήμο Ζίτσας

image1

 

Τον λογοτέχνη, δημοσιογράφο και πολιτικό Χρήστο Χρηστοβασίλη τιμούν με εκδηλώσεις μνήμης ο Δήμος Ζίτσας, η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων, η Τοπική Κοινότητα Σουλόπουλου και η Αδελφότητα Αποδήμων Σουλόπουλου.

Οι εκδηλώσεις με την επωνυμία «Χρηστοβασίλεια 2015» εντάσσονται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας και πραγματοποιούνται στην γενέτειρα του Χρηστοβασίλη το Σουλόπουλο (Σούλι Χρηστοβασίλη) το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Χρήστου Χρηστοβασίλη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ενώ για τη ζωή και το έργο του λογοτέχνη, δημοσιογράφου και αγωνιστή πολιτικού θα μιλήσει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Στέφανος Μιχάλης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο λογοτέχνης, αυτοδιοικητικός, με καταγωγή από το Δεσποτικό, Σπύρος Τζόκας. Η βραδιά θα κλείσει με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στη θέση «Αγνάντια» του οικισμού Σούλι Χρηστοβασίλη στο Σουλόπουλο.

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών για την αύξηση της ανακύκλωσης

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of