Τετάρτη , 31 Ιανουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκδηλώσεις του Soundtrope Festival στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εκδηλώσεις του Soundtrope Festival στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει με σειρά δράσεων στον μαραθώνιο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Soundtrope Festival (20/10-1/12), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου  (ώρα 19:00) με την ηλεκτρονική performance από το μουσικό δίδυμο Lip Forensics. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Στο πλαίσιο της ειδικής ενότητας Hand in Hand,που περιλαμβάνει εικαστικά εργαστήρια και εκθέσεις από καλλιτέχνες με ειδικές ανάγκες αλλά και εκθέσεις φωτογραφίας από άτομα με οπτική αναπηρία,πραγματοποιούνται στο Μουσείο τα ακόλουθα:

  • Έκθεση φωτογραφίας από φωτογράφους με οπτική αναπηρία

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει  τη δύναμη της δημιουργικότητας από φωτογράφους δίχως την κυριαρχία μιας βασικής αίσθησης, της όρασης.

Εγκαίνια: Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 18:00

Διάρκεια έκθεσης:6 έως 23 Νοεμβρίου 2019, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

  • Ειδικές μουσικές performances

Την Κυριακή 10 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, πραγματοποιούνται ειδικές μουσικές performances με καλλιτέχνες…έκπληξη  (ώρα 18:00). Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

  • Εικαστικό εργαστήρι και έκθεση

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (ώρα 11:00) παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από τη θεατρική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, συμπράττουν με εικαστικούς και δημιουργούν εικαστικά έργα με πολλαπλά μέσα και τεχνικές. Στη συνέχεια, τα εικαστικά έργα των παιδιών από το εργαστήρι εκτίθενται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μουσείου.

Διάρκεια έκθεσης:24 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019, καθημερινά, εκτός Τρίτης,10:00-17:00.

 

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείο στο τηλ.26510 64065, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments