Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενίσχυση με προσωπικό του Α.Τ. Άρτας ζητά ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης

Ενίσχυση με προσωπικό του Α.Τ. Άρτας ζητά ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης

dimarxosartaion Από :Γιώργος Γκόντζος

Την θέση του Δήμου Αρταίων να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, καθώς και αυτό να ενισχυθεί με προσωπικό, τονίζει ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης σε επιστολή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα.

Αφορμή για την επιστολή είναι η πρόσφατη παρουσίαση του Νέου Σχεδίου Αναδιάρθρωσης – Αναδιάταξης των Υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Ηπείρου, όπου ανακοινώθηκε πως καταργείται το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας και πλέον θα λειτουργεί ένα Αστυνομικό Τμήμα στην πόλη της Άρτας.

«Επειδή η πόλη της Άρτας είναι δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ηπείρου και επειδή εδώ ζει και εργάζεται το μεγαλύτερο κομμάτι του Νομού, καθώς και σεβόμενοι τις αποφάσεις που ορίζονται από το Σχέδιο, σας αιτούμαστε όπως μεριμνήσετε για να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών στην πόλη της Άρτας, καθώς και να ενισχυθεί με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται και στους βουλευτές της περιοχής, καθώς και στον Γενικό Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και στους Αστυνομικούς Διευθυντές Ηπείρου και Άρτας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμαρχος Αρταίων θα μεταφέρει το παραπάνω αίτημα και δια ζώσης στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of