Δευτέρα , 28 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενημερωτική εκδήλωση για τη βελτίωση της Ογκολογικής Φροντίδας και Αποκατάστασης

Ενημερωτική εκδήλωση για τη βελτίωση της Ογκολογικής Φροντίδας και Αποκατάστασης

O Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδας «Είμαστε Μαζί!» υπό την αιγίδα της διοργανώνει εσπερίδα ανοιχτή στο κοινό, στις 12 Οκτωβρίου 2019, στα Ιωάννινα, στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών από 6.00μ.μ. μέχρι 9.00μ.μ., με θέμα «Ενημερωτική εκδήλωση για τη βελτίωση της Ογκολογικής Φροντίδας
και Αποκατάστασης».

Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία για ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας διαλόγουAll.CanGreece, τους σκοπούς της, τις δράσεις αλλά και για το πως η τοπική κοινωνία της Β.Δ Ελλάδας μπορεί να συμμετάσχει στην πλατφόρμα και στο δημόσιο διάλογο αλλά και να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της ογκολογικής περίθαλψης στην περιοχή.

Η All.Can είναι μια διεθνής πλατφόρμα διαλόγου που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την ογκολογική περίθαλψη, φροντίδα και αποκατάσταση, εστιάζοντας σε όσα οι ίδιοι ασθενείς θεωρούν σημαντικά  για την θεραπεία και την αποκατάστασή τους.

Ταυτόχρονα, η Αll.Can επιδιώκει βιώσιμες λύσεις στο πρόβλημα της κατασπατάλησης πόρων στην ογκολογική περίθαλψη, έχοντας διαπιστώσει ότι εστιάζοντας σε όσα οι ίδιοι οι ασθενείς θεωρούν σημαντικά μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας και καλύτερες εκβάσεις για τους ασθενείς.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των επιστημονικών ιατρικών, νοσηλευτικών και φαρμακευτικών συλλόγων, των διοικήσεων των νοσοκομείων, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συλλόγων ασθενών, και της τοπικής κοινωνίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση της πλατφόρμας Αll.CanGreece, της διεθνούς πλατφόρμας All.Can, παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής έρευνας All.Can για  τις απόψεις των ασθενών για  την διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση τους, για την ανθρωπιστική παιδεία στην ιατρική εκπαίδευση, από διακεκριμένους επιστήμονες και μέλη της All.CanGreece.

Τις ομιλίες θα ακολουθήσει διάλογος με το ακροατήριο για τα προβλήματα στην ογκολογική φροντίδα και αποκατάσταση στη Β.Δ. Ελλάδα και το πως η συστράτευση και συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων μερών μπορεί να επιτύχει βελτιώσεις στην ογκολογική φροντίδα, να μειώσει τη σπατάλη πόρων και να βελτιώσει τις εκβάσεις των ασθενών.

Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο! Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις, να βρούμε τρόπους συνεργασίας που δεν αφήνουν κανένα στην άκρη και κυρίως να έχουμε την ογκολογική περίθαλψη, φροντίδα και αποκατάσταση στην περιοχή μας, που μας αξίζει και για την οποία να μπορούμε να είμαστε περήφανοι. 

Επιδίωξη όλων των συντελεστών της εκδήλωσης δεν είναι απλά η διοργάνωση μιας εσπερίδας αλλά η κινητοποίηση όλων να κάνουν τα επόμενα βήματα για καλύτερη ογκολογική φροντίδα στη περιοχή μας!

*Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Οργανωτικό-Συντονιστικό Γραφείο (PCO): MYRTALYCONGRESS

T: 6978624613, E: [email protected], W: https://myrtalycongress.gr

 

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments