Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση- Συνεργαζόμενοι ΠΓΝΙ:Υποσχεθήκαμε ότι θα παλέψουμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των συσχετισμών στην ΠΟΕΔΗΝ και θα το κάνουμε

Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση- Συνεργαζόμενοι ΠΓΝΙ:Υποσχεθήκαμε ότι θα παλέψουμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των συσχετισμών στην ΠΟΕΔΗΝ και θα το κάνουμε

nosokom_panepΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Σε ανακοίνωση της Ενωτικής Αριστερής  Παρέμβασης- Συνεργαζόμενων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τις εκλογές αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρονται τα εξής:

Η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση- Συνεργαζόμενοι ΠΓΝΙ(ΕΑΠ-Σ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους για την συμμετοχή τους στην διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν σε αυτή την δύσκολη συγκυρία αυξάνοντας την δύναμη μας τόσο σε έδρες όσο και σε ψήφους. Με βάση τα αποτελέσματα η εκπροσώπηση του νοσοκομείου μας στο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:

ΠΟΕΔΗΝ 2018

Ψήφισαν 979

ΔΑΚΕ

467 (10 έδρες)

ΔΗΣΥ

126 ( 3 έδρες)

ΠΑΜΕ

159 ( 3 έδρες)

ΕΑΠ

166 ( 4 έδρες)

Ανυπότακτοι

24

 

ΠΟΕΔΗΝ 2016ΔΑΚΕ

373 (8 ΕΔΡΕΣ)

ΔΗΣΥ

109 (2 ΕΔΡΕΣ)

ΠΑΜΕ

301 (7 ΕΔΡΕΣ)

ΕΑΠ

105 (2 ΕΔΡΕΣ)

Τα αντίστοιχα αποτελέσματα το 2016 είχαν ως εξής:

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα έχουμε αύξηση εκπροσώπησης κατά 2 εδρών για τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΕΑΠ-Σ, αύξηση 1 έδρας σε ΔΗΣΥ και μείωση κατά 4 έδρες στο ΠΑΜΕ.

Η αξιολόγηση του αποτελέσματος  κρίνεται θετική για την παράταξή μας και σύντομα θα κάνουμε μια συνολική κριτική και αποτίμηση του αποτελέσματος.

Από την ΕΑΠ-Σ ΠΓΝΙ εκλέχτηκαν ως αντιπρόσωποι οι:

Τζιάλλας Δημήτριος

Οικονόμου Μαργαρίτα

Νίνης Δημήτριος

Σταύρου Κωνσταντίνος

Υποσχεθήκαμε ότι θα παλέψουμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των συσχετισμών στην ΠΟΕΔΗΝ και θα το κάνουμε.

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of