Πέμπτη , 18 Οκτώβριος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Επένδυση στον χειμερινό τουρισμό

Επένδυση στον χειμερινό τουρισμό

FTH_3267 (Medium)Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—«Η ορεινή Ήπειρος μπορεί να καταστεί τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών ,οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με outdoor δραστηριότητες (Ski,Snowboard,Trekking,Mountain Bike κ.α.) και υπηρεσίες εστίασης  και φιλοξενίας υψηλού επιπέδου! » Αυτό τόνισαν με δηλώσεις τους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων  Κώστας Τασούλας και ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο opening, του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου (Anilio Adventure Park), το περασμένο Σαββατο.

«Υπό την νέα διεύθυνση, το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου, άλλαξε ριζικά μορφή και η αξιοποίησή του θα δώσει ένα νέο στίγμα σε όλο τον ορεινό όγκο της Ηπείρου«, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης  Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ από την πλευρά του ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, εξήρε το επιχειρηματικό μεράκι των οικογενειών Τζουμάκα και Καλογήρου ,σημειώνοντας πως «μέσα από τέτοιες επενδυτικές προσπάθειες ακόμη και μέσα στην κρίση, η μοίρα του τόπου αλλάζει προς το καλύτερο«.

Τέλος ο Δήμαρχος Μετσοβου, Κώστας Τζαφέας, τόνισε πως «ο Δήμος Μετσόβου επενδύει πολλά στον χειμερινό τουρισμό και η προσπάθεια αυτή ευοδώθηκε με τους νέους μισθωτές οι οποίοι άνοιξαν μια καινούρια ελπιδοφόρα σελίδα, στην λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου.»

Με φόντο ένα μοναδικά όμορφο κατάλευκο τοπίο, όλοι  οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νέους χώρους, να χαρούν το χιόνι και να απολαύσουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα στο ανακαινισμένο Chalet Chamois.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιουλίου, στη 13:00 ο μουσικολόγος κ. Κώστας Λώλης μιλά στην εκπομπή «Μουσική Κερασιά» για το Πολυφωνικό Τραγούδι της Ηπείρου. Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων – 98,7 / www.dimotikoradiofono.gr – Επιμέλεια & Παρουσίαση: Εβίτα Θεοχάρη

  Κάθε Κυριακή στη 13:00  ανταμώνουμε γύρω από τη «Μουσική Κερασιά»… στο χοροστάσι της καρδιάς μας και… ταξιδεύουμε παρέα στα μονοπάτια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής…   Δημοτικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of