Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Επίσκεψη εργασίας Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Επίσκεψη εργασίας Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%ce%b2%ce%b5%ce%b6%ce%b1%cf%82Από:Γιώργος Γκόντζος–Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου και ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Περικλής Βασιλάκης.  Ο κ. Καραμαλάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, ταξίαρχο Κώστα Σκούμα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας, ταξίαρχο Ευάγγελο Βόγλη και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κωνσταντίνο Σιώρο επισκέφθηκαν  την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση στο νομό.

Ο Επιθεωρητής κ. Μ. Καραμαλάκης, καθώς και Γ. Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Κ. Σκούμας  ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για την άριστη συνεργασία και την υλική υποστήριξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου επαίνεσε το έργο της αστυνομίας και  αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών σε όλα τα ζητήματα και στο έργο της πολιτικής προστασίας. Ζήτησε την καλύτερη δυνατή κατανομή των αστυνομικών δυνάμεων για την ενίσχυση τουριστικών προορισμών το καλοκαίρι, όταν αυξάνεται, λόγω του τουρισμού, ο πληθυσμός ορισμένων περιοχών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης εξήρε τις πολύτιμες υπηρεσίες της αστυνομίας για την προστασία και την ασφάλεια και μετέφερε τις ευχαριστίες, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και των πολιτών. Ζήτησε το προσωπικό της Αστυνομίας να αποφορτιστεί από εργασίες και διεκπεραιώσεις άσχετες με το αστυνομικό έργο, ώστε να μπορεί απρόσκοπτα να ασχολείται με την προστασία των πολιτών, ενώ και οι πολίτες θα πρέπει με τη συμπεριφορά τους  να βοηθούν στο έργο της αστυνομίας.
 

Δείτε Επίσης

Σημαντικά ευρήματα στο Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης

Τα νέα αρχαιολογικά και επιγραφικά τεκμήρια που εντοπίστηκαν από τις δεκαετείς ανασκαφές του θεάτρου της ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments