Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη της Μερόπης Τζούφη(ΣΥΡΙΖΑ) στον ΟΚΠΑΠΑ και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών

Επίσκεψη της Μερόπης Τζούφη(ΣΥΡΙΖΑ) στον ΟΚΠΑΠΑ και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών

20170928_132253Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Συνάντηση με τον Προέδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ), κ. Φίλιππο Τσουμάνη, πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη ώστε να ενημερωθεί για τη συγκρότηση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού ανέφερε πως η λειτουργία του Κέντρου έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς έχουν προσληφθεί 4 υπάλληλοι και τα γραφεία έχουν εξοπλιστεί με τις κατάλληλες υλικοτεχνικές υποδομές.

20170928_124104Η βουλευτής Ιωαννίνων εξέφρασε την ικανοποίησή της και τόνισε τη σημασία διοργάνωσης σχετικής εκδήλωσης με τη συμμετοχή της αρμόδιας Υπουργού, κ. Φωτίου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη λειτουργία του Κέντρου καθώς και για τις προσφερόμενες υπηρεσίες που θα παρέχει. Πρόσθεσε επίσης πως θα ήταν χρήσιμη η δημιουργία Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου, προκειμένου όλες οι δομές που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας να αλληλεπιδρούν, να συνεργάζονται και να λειτουργούν με οργανωμένο τρόπο, πρόταση που βρήκε σύμφωνο τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ.

Στη συνέχεια η Μερόπη Τζούφη αναφέρθηκε στη διοργάνωση τουΣυνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Οκτώβρη στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και πολλών Υπουργών της Κυβέρνησης και έθεσε το ζήτημα της συμμετοχής του Οργανισμού στις διαδικασίες.Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τσουμάνης αναγνώρισε την σημασία της συμμετοχής στις συζητήσεις που θα περιστρέφονται γύρω από την Κοινωνική Προστασία και δεσμεύτηκε να προετοιμάσει τη σχετική θεματολογία.

Κατόπιν, η βουλευτής Ιωαννίνων – παρουσία και της Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κ. Σ. Τζουβάρα – επισκέφθηκε τα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν στην πορεία της εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων, δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το έργο τους και πρότεινε εξωστρεφείς δράσεις για την ανάδειξη της λειτουργίας του Κέντρου.

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσιριγώτη(Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιλήνης):Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας .Δεν θέλουμε το νησί μας να είναι φυλακή ανθρώπων. Η αστική τάξη της Τουρκίας εργαλειοποιεί το φαινόμενο των προσφυγικών ροών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—   «Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας  και να αφήσει αυτούς τους   ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of