Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του Θ.Μπέγκα στο Κουτσελιό

Επίσκεψη του Θ.Μπέγκα στο Κουτσελιό

Σε ανακοίνωση της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» αναφέρονται τα εξής:

Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Κουτσελιού στο Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και επικεφαλής της  «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή τους συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης. Η επίσκεψη είχε έναν ιδιαίτερο τόνο, με δεδομένο ότι ο κ. Μπέγκας κατάγεται από το Κουτσελιό κι ήταν μεγάλος ο αριθμός των κατοίκων οι οποίοι των περίμεναν σε όλα τα καταστήματα της περιοχής που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος για να τους χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί τους.

Η συζήτηση με τους συντοπίτες του είχε ξεχωριστά χαρακτηριστικά από τις περιοδείες που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος. Συζητήθηκε βέβαια ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων που υλοποιείται ήδη  στη Δ.Ε. Παμβώτιδας καθώς και το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας που εγκρίθηκε πρόσφατα και θα ξεκινήσει άμεσα, ωστόσο οι συζητήσεις στο Κουτσελιό είχαν κι έναν πιο προσωπικό τόνο με τους κατοίκους να εκφράζουν στον κ. Μπέγκα την ευχή και τη σιγουριά  ότι θα είναι ο Δήμαρχος και της επόμενης τετραετίας.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος είχε επισκεφθεί και άλλες περιοχές της Παμβώτιδας, όπως Κατσικά και Λογγάδες αλλά και την Ανατολή. Πρόκειται για έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων όπου όπως σημειώνει ο Θωμάς Μπέγκας απευθυνόμενος στους δημότες “έρχομαι κυρίως να ακούσω εσάς” , ενώ θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα και ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους και της Δ.Ε. Παμβώτιδας και της Ανατολής να συμμετάσχουν στην αυτοδιοικητική εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 8 το βράδυ στα Γιάννενα.

Δείτε Επίσης

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων στην κεντρική πλατεία της Σκλίβανης το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments