Σάββατο , 5 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του προέδρου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου

Επίσκεψη του προέδρου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου

Επίσκεψη στον 1ο και 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κ. Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα. Θάνου Φωτεινή με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ξεναγήθηκε στους χώρους των συγκεκριμένων Παιδικών, συζήτησε με το προσωπικό και παράλληλα ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και υποσχέθηκε ότι το συντομότερο δυνατό θα επιλυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στους συγκεκριμένους παιδικούς.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» είναι η άψογη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, επισημαίνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Παιδικούς Σταθμούς από την διεύθυνση και όλους τους εργαζόμενους σ’ αυτούς, προσφέροντας στους μικρούς συμπολίτες μας ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες, αγάπη, στοργή, ασφάλεια, φροντίδα και ταυτόχρονα στήριξη των οικογενειών τους.

Οι μικροί μαθητές του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής χάρισαν στον Πρόεδρο χειροποίητες κατασκευές.

Δείτε Επίσης

Γ.Παππάς -Γιατί θα είμαι πρώτος στην ουρά για το εμβόλιο…. Η επιστήμη έχει δική της σημαία.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– Δημοσιεύουμε -με την άδειά του- το κείμενο του ιατρού-παθολόγου Γεωργίου Παππά , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of