Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ελλάδα / Επίσκεψη του υποψηφίου αρχηγού της Ν.Δ. Απ. Τζιτζικώστα στον Δήμο Ζηρού

Επίσκεψη του υποψηφίου αρχηγού της Ν.Δ. Απ. Τζιτζικώστα στον Δήμο Ζηρού

Tzitzi 021Tzitzi 008

 

Τον Δήμο Ζηρού επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο. Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο οποίος του ευχήθηκε για τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ τον ενημέρωσε και για θέματα που αφορούν τον Δήμο. «Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε σήμερα στον Δήμο Ζηρού. Θεωρούμε σημαντικό ένας άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της κοινωνίας να διεκδικεί υψηλές θέσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή» σημείωσε -μεταξύ άλλων- υποδεχόμενος τον κ. Τζιτζικώστα στο γραφείο του  ο Δήμαρχος Ζηρού, ενώ του προσέφερε και ένα λεύκωμα με την ιστορία της πόλης της Φιλιππιάδας.

Ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Καλαντζή για την υποδοχή και τα θερμά του λόγια, επισήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η αυτοδιοίκηση, για την αναγέννηση και την οικονομική ανόρθωση της χώρας».

Στη συνέχεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Τζιτζικώστας μίλησε σε φίλους της παράταξής του, με τον Δήμαρχο Ζηρού να υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των επενδύσεων διότι όπως είπε: «αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης». «Στον Δήμο μας έχουμε αξιόλογο και ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό, επιχειρηματίες που ακόμη και μέσα στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, προσπαθούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Αυτούς πρέπει να τους στηρίξουμε για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες και να αναπτυχθεί ο τόπος μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Δήλωση του Δημάρχου Ιωαννίνων για το θάνατο του Αλέκου Σόφη

Για την απώλεια του προσωπικού του φίλου Αλέκου Σόφη, μίλησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of