Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Επεκτείνονται και αναβαθμίζονται οι υποδομές στην καθαριότητα του Δήμου Αρταίων

Επεκτείνονται και αναβαθμίζονται οι υποδομές στην καθαριότητα του Δήμου Αρταίων

KADOI SKOUFAΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Στην προμήθεια και την εγκατάσταση νέων ημιβυθιζόμενων και συμβατικών κάδων απορριμμάτων, αλλά και μικρών απορριματοδεκτών προέβη ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης του εξοπλισμού καθαριότητας, με αποκλειστικό στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας της πόλης.

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί έξι ημιβυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της Άρτας (στην οδό Καραπάνου, στην Πλατεία Κρυστάλλη, στη Λαϊκή, στην περιοχή των Ταξιαρχών, στην οδό Μακρυγιάννη και στη Βορείου Ηπείρου), ενώ μετά από διαγωνισμό, έγινε προμήθεια, 62 κοινών κάδων και 33 μικρών μεταλλικών απορριματοδέκτών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 25.061,25 ευρώ.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Νταλάκας επεσήμανε ότι υπάρχει μια αρμονική συνεργασία με τους δημότες. «Οι ημιβυθιζόμενοι κάδοι έχουν λύσει σημαντικά προβλήματα στο Δήμο, καθώς έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους συμβατικούς κάδους. Δεν είμαστε τέλειοι και κοιτάζουμε να βελτιωθούμε καθημερινά, ωστόσο το επίπεδο είναι πολύ καλό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο Δήμος Αρταίων συνεχίζει και το 2016 την ανανέωση του εξοπλισμού καθαριότητας σε όλο το εύρος του Δήμου. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η ενίσχυση του Δήμου με ακόμη περισσότερους ημιβυθιζόμενους κάδους, συνολικού προϋπολογισμού 15.000 ευρώ, με νέους κάδους απορριμμάτων προϋπολογισμού 40.000 ευρώ και με νέα δοχεία απορριμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 25.000 ευρώ.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of