Παρασκευή , 31 Μαρτίου 2023
Αρχική / Επικαιρότητα / Επισκέψεις της παράταξης “Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή”

Επισκέψεις της παράταξης “Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή”

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή” αναφέρονται τα εξής:

Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης στην αλλαγή βάρδιας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με τους υπ. δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Γιώργο Κιτσάκη, Όμηρο Χαρίση και Αλέξανδρο Νάστο. Η συζήτηση με τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον Λ. Νάτση να αναπτύσσει την θέση της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» για την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στις υπηρεσίες πέραν της αντιστοιχίας 1:1.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε περιοδεία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Μακεδονίας/Ηπείρου και συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα κ. Μιχελάκη, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε επίσης και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λούκας.

Στην Σχεδία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Στ. Τζιμογιάννη και Βασ. Ζήνδρο όπου τονίστηκε το έργο της «Σχεδία» για την ενημέρωση σε προληπτικό επίπεδο για όλες τις μορφές εξαρτήσεων.

Τέλος στο Περιφερειακό τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο Λ. Νάτσης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους Αλίκη Λύτρα, Αλ. Νάστο και Λιάνα Τζιόβα, Κώστα Λούκα συζήτησαν με ενδιαφέρον και εκτενώς ζητήματα έργων και περιβάλλοντος με τον Πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ. Γιώργο Παππά και μέλη της.

Την Παρασκευή το πρωί ο Λάζαρος Νάτσης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ με τους υπ. Δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Καλαμπόκη, Κώστα Λούκα, Γιώργο Κιτσάκη, Λιάνα Τζιόβα, Όμηρο Χαρίση και την Κατ.Μιτοπούλου όπου συναντήθηκε και με το Δ/τη Ν.Σωτηριάδη. Κοινή διαπίστωση ακόμα μια φορά η αναγκαιότητα αλλαγών σε πολλαπλά επίπεδα, σε μια επιχείρηση με βαρύνουσα σημασία στην πόλη και όχι μόνο.

Ακολούθως ο κ. Νάτσης συνοδευόμενος και από τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παππά επισκέφθηκαν το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

“Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή”: Ανοιχτή συζήτηση για τις εξελίξεις στον Δήμο Ιωαννιτών

Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στον Δήμο Ιωαννιτών διοργανώνει η παράταξη “Γιάννενα, πολίτες για ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments