Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ- Η Δημοτική Αρχή κοντά στους πολίτες για να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ- Η Δημοτική Αρχή κοντά στους πολίτες για να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων με επικεφαλής το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, στο πλαίσιο των επαφών της με πολίτες και φορείς του Δήμου Ιωαννιτών, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Δημοτικό Διαμέρισμα Δροσοχωρίου όπου συναντήθηκε με το τοπικό συμβούλιο, τον πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο αλλά και πολίτες της περιοχής.

Ακολούθησε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής με τη Δημοτική Αρχή να τονίζει πως στόχος της είναι να συζητήσει και να σχεδιάσει μαζί με τους πολίτες ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική.

Η επίσκεψη στο Δροσοχώρι, ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά διαμερίσματα της Παμβώτιδας, έγινε σε μια προσπάθεια αφενός να δοθούν άμεσες λύσεις σε μικρά καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες κι αφετέρου να προγραμματισθούν μαζί με τους κατοίκους η υλοποίηση μικρών αλλά σημαντικών έργων, όπως η κατασκευή ενός μικρού αθλητικού κέντρου, η ανακατασκευή του πνευματικού κέντρου και του κοινόχρηστου χώρου σε μια μικρή πλατεία, η κατασκευή μιας παιδικής χαράς, η ασφαλτόστρωση τοπικών οδών κλπ.
“Από την πρώτη μέρα που οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν να διοικήσουμε το Δήμο έχουμε αποδείξει πως τους θέλουμε δίπλα μας, ενεργούς, με ιδέες και προτάσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η σημερινή συνάντηση στο Δροσοχώρι με το τοπικό συμβούλιο, τον πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο, αλλά και τους πολίτες που έδωσαν το παρών σε αυτή ήταν άκρως εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Αυτό θα συνεχιστεί, καθώς στο πρόγραμμα μας είναι να επισκεφτούμε άμεσα κάθε γωνιά του Δήμου για να συνομιλήσουμε με τους συνδημότες μας και να συνεχίσουμε έτσι αυτή την αμφίδρομη σχέση που έχουμε δημιουργήσει προς όφελος όλων”, σημείωσε ο κ.Θ. Μπέγκας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments