Πέμπτη , 13 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Επιτροπή από το Καρναβάλι των Γυναικών Πρέβεζας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη- Στράτος Ιωάννου: «Ο Νομός μας έχει σπουδαία και διαχρονική καρναβαλική παράδοση, που αυξάνει την αίγλη και την επισκεψιμότητά του»

Επιτροπή από το Καρναβάλι των Γυναικών Πρέβεζας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη- Στράτος Ιωάννου: «Ο Νομός μας έχει σπουδαία και διαχρονική καρναβαλική παράδοση, που αυξάνει την αίγλη και την επισκεψιμότητά του»

DSCN9919Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Την τελευταία εβδομάδα πριν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πρέβεζας, επισκέφτηκε  τον Αντιπεριφερειάρχη η καρναβαλική επιτροπή από το ιστορικό Καρναβάλι των Γυναικών της Πρέβεζας αποτελούμενη από τις κυρίες Ευγενία Κοντονάσιου, Βάσω Ζαντραβέλη και Ζωή Βούρου.

Οι κυρίες, εκπροσωπώντας το Γυναικείο Καρναβάλι, θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη που τους παρείχε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας αλλά και εν γένει για τη στήριξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Ο κ. Στράτος Ιωάννου συνεχάρη τις κυρίες για τη διαχρονική δραστηριότητά τους και τη διατήρηση του πρώτου γυναικείου καρναβαλιού, μιας ξεχωριστής εκδήλωσης για τα ελληνικά δεδομένα. Τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικές και να διατηρήσουν αυτήν την ιδιαίτερη, πολύχρονη, καρναβαλική παράδοση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε επίσης ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στo νομό Πρέβεζας επιτυγχάνουν πάνδημη συμμετοχή γιατί οι πολίτες τις αγαπούν, ενώ η Πρέβεζα ζωντανεύει και γίνεται τις μέρες αυτές πόλος έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Δείτε Επίσης

Ερώτηση του Χρήστου Γκόκα στη Βουλή για την καταβολή της σύνταξης χηρείας του Δημοσίου

Ο βουλευτής Άρτας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με βουλευτές της Κ.Ο. του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of