Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Επιτυχίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής

Επιτυχίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι oι επιτυχίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζονται στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής των 25 μέτρων που διεξήχθησαν στη Μαλακάσα, στην Αθήνα στις 25-26/4/2015. Οι Φοιτητές του Πανεπιστημίου μας κατέκτησαν την 2η θέση στο Ομαδικό Πιστόλι ταχύτητας Εφήβων, την 2η θέση στο Ομαδικό Πιστόλι σπορ Εφήβων (25 μ.) ενώ την 3η θέση στο ατομικό Πιστόλι ταχύτητας Εφήβων (25 μ.) κατέλαβε ο Ρωμανίδης Γιάννης (Φυσικό 1ο).

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την συμμετοχή του στους Πανελλήνιους αγώνες 10 και 50 μέτρων στις 4-5/4/2015 που διεξήχθη στο εθνικό σκοπευτήριο του
Βύρωνα, έλαβε μέρος και στους Πανελλήνιους αγώνες των 25 μέτρων που διεξήχθησαν στη Μαλακάσα στις 25-26/4/2015.

Η αποστολή αποτελούνταν από τους φοιτητές (-τριες): Κόλλια Παναγιώτη (Ιατρική 2οέτος), Χαζάπη Αλεξάνδρα (Μαθηματικό 2ο έτος), Ρωμανίδη Ιωάννη (Φυσικό 1ο έτος) και Παναγιώτη Καραγιαννέλο (Φυσικό επί πτυχίω).
Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής οι Κόλλιας Παναγιώτης (Ιατρική 2ο έτος), Χαζάπη Αλεξάνδρα-Μαρία (Μαθηματικό 2ο έτος) και Ρωμανίδης Γιάννης (Φυσικό  1ο έτος) κάτω από τις προπονητικές γνώσεις και τον συντονισμό των φοιτητών (-τριας) με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου του Καραγιαννέλου Παναγιώτη (Φυσικό επί πτυχίω) παλιού πρωταθλητή Ελλάδος (εισήχθη ως πρωταθλητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων). Υπεύθυνος τμήματος σκοποβολής: Δρ. Τοσουνίδης Αντώνης, ΕΕΠ – Φυσικής Αγωγής, Παν/μιου Ιωαννίνων.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

17386568612_7dfb1644c4

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of