Δευτέρα , 28 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Εργασίες συντήρησης στις Εθνικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ιωαννίνων

Εργασίες συντήρησης στις Εθνικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ιωαννίνων

EANKI

 

Τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων εργασιών για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου. Συγκεκριμένα, με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής:

  • Θα γίνει προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού προϋπολογισμού 24.600 ευρώ.
  • Θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του Κολυμβητηρίου (ΕΑΝΚΙ) προϋπολογισμού 21.105 ευρώ
  • Ανατέθηκε το έργο σύνδεσης των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου ΕΑΝΚΙ με το αποχετευτικό δίκτυο, προϋπολογισμού 037 ευρώ.

 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινό. Μεταξύ άλλων σημείωσε:

“Είχα συνεργασία με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Συναδινό για το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ήδη σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας  ενέκρινε,- μετά την προγραμματική σύμβαση που έχει με τη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ,- έργα – παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές, αλλά και σε ό,τι άλλο χρειαστεί. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει η τοπική κοινωνία, όπως έχουμε κάνει διαχρονικά, θα βοηθήσουμε και τον τομέα του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή πήραμε αποφάσεις ώστε να βοηθήσουμε για καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, τόσο ως προς τη σύνδεση με το αποχετευτικό, όσο  και στη μείωση του κόστους  τους. Η συνεργασία και τον Γ.Γ. είναι άψογη. Μάλιστα, μας ενημέρωσε πως προσεχώς θα  εξεταστεί το  θέμα της στέγης του Κολυμβητηρίου”.

 

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments