Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων:ΠΡΩΤΙΑ για τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων:ΠΡΩΤΙΑ για τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

ekiΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για τις εκλογές των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων,αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΩΤΙΑ για τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

“Έγιναν σήμερα οι εκλογές των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας τη νέα διοίκηση για την επόμενη τριετία. Συγκεκριμένα έλαβαν:

 20132016 (ΕΚΤΑΚΤΕΣ)2016
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ1089493
ΛΕΥΚΑ – ΑΚΥΡΑ11 0
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ)42 —–
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ4 — —–
ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)65 5
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)4934 33
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ4347 52
ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΚΚΕ μ-λ) —1 —

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Μάη του 2016, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ εκβιαστικά προσπάθησε να θέσει τα ταξικά σωματεία εκτός Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, προκαλώντας ενδιάμεσες εκλογές στις οποίες τελικά οι ταξικές δυνάμεις αναδείχθηκαν σε πρώτη δύναμη.

Στις σημερινές εκλογές ο παλιός και ο νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός ενώθηκαν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, και οι οπορτουνιστικές δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβηκαν σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο .

Το αποτέλεσμα είναι η απάντηση των εργατοϋπαλλήλων της πόλης στην τρομοκρατία και την απληρωσιά που κυριαρχεί στους χώρους δουλειάς.

Είναι η απάντηση των δεκάδων χιλιάδων ανέργων των Ιωαννίνων απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα που τους θέλει ανοργάνωτους και απομονωμένους στα σπίτια τους.

Είναι η έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης στη γραμμή συσπείρωσης του ΠΑΜΕ, στην οργανωμένη πάλη με στόχο όχι απλά να επιβιώσουμε, όχι «δουλειά να ’ναι κι όπως να ’ναι» αλλά αντίθετα να φέρουμε ευρύτερες αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία, τέτοιες που εμείς οι εργάτες να γίνουμε αφέντες στον πλούτο που παράγουμε.”

Δείτε Επίσης

Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων τις επόμενες δύο εβδομάδες

Σύμφωνα με την πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΠΨΤ46ΜΤΛ6-ΧΞΤ), η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων έχει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of