Τετάρτη , 7 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εργατικό Κέντρο νομού Ιωαννίνων-Κατάπτυστη ανακοίνωση της ΛΑ.Ε

Εργατικό Κέντρο νομού Ιωαννίνων-Κατάπτυστη ανακοίνωση της ΛΑ.Ε

ekiΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων τονίζει τα εξής:

“Απάντηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΛΑΕ της Παρασκευής 13 Μαΐου

Το ακούσαμε κι αυτό. Να κατηγορεί η ΛΑΕ το ΠΑΜΕ, και να το ταυτίζει μάλιστα και με τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ (ακόμα να καταλάβει ότι το ΠΑΜΕ δεν είναι παράταξη), ότι δεν έκανε τίποτα για την οργάνωση της 48ωρης Απεργίας που έγινε ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.

Να μας κατηγορεί η ΛΑΕ που τα ηγετικά της στελέχη από θέσεις Υπουργών στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν κατήργησαν ούτε έναν εφαρμοστικό νόμο αλλά ψήφισαν κι άλλους που έχουν εξαθλιώσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Οι «επαναστάτες» των καναλιών που όλο αυτό το διάστημα δε βρέθηκαν ούτε σε ένα χώρο δουλειάς του ιδιωτικού τομέα για την οργάνωση της απεργίας. Βέβαια γι’αυτούς η απεργία ήταν «ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ».

Οι προβοκάτσιες για δήθεν εκλογές χωρίς ταυτότητες (τώρα άραγε ποιος ταυτίζεται με την ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ; ) έχουν πάρει απάντηση από χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετέχουν στα ταξικά σωματεία, που συμμετέχουν στις απεργίες και τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Οι εργαζόμενοι έχουν πολύ καθαρή εικόνα για τη στάση και τη δράση των ταξικών σωματείων, για τη δράση του ΠΑΜΕ.

Στην αυταπάτη που σπέρνει η ΛΑΕ ότι μπορεί να είμαστε και με τους εργάτες και με τη μεγάλη εργοδοσία,  οι εργάτες δίνουν  ταξική απάντηση, γι’αυτό και εμπιστεύτηκαν το Εργατικό Κέντρο στις ταξικές δυνάμεις, γι’αυτό και τους γυρνάνε την πλάτη.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ”

Δείτε Επίσης

Βραβείο καλύτερης σχολικής εφημερίδας, για το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Ελεούσας, με θέμα τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-Μιλούν ο διευθυντής , ο υπεύθυνος δάσκαλος και οι μαθητές -τριες.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Η επιλογή  του  θέματος εξαιρετική.Η συλλογική  προσπάθεια υποδειγματική.Και  η “ανταμοιβή” που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments