Δευτέρα , 5 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ευχαριστίες του “ΠΛΑΤΑΝΟΥ” σε όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου

Ευχαριστίες του “ΠΛΑΤΑΝΟΥ” σε όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου

99cae7032cb945d45968255c0c60c981_xlΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ” Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”, ευχαριστεί τα μέλη, τους γείτονες, τους φίλους και όσους συμμετείχαν στις εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργάνωσε και έδωσαν χρώμα, δύναμη και πνοή σ΄αυτές.
Ευχαριστεί επίσης τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες μας, που παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η ανταπόκριση που έτυχαν οι φετινές μας χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αποτελούν για μας δέσμευση για διοργάνωση περισσότερων δράσεων, με στόχο τον Πολιτισμό, την πόλη και τους γιαννιώτες.

Ευχές για καλές γιορτές με υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη και το νέο έτος να είναι πιο χαρούμενο και πιο δημιουργικό για όλους.

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments