Παρασκευή , 16 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ευχαριστίες του “ΠΛΑΤΑΝΟΥ” σε όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου

Ευχαριστίες του “ΠΛΑΤΑΝΟΥ” σε όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου

99cae7032cb945d45968255c0c60c981_xlΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ” Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”, ευχαριστεί τα μέλη, τους γείτονες, τους φίλους και όσους συμμετείχαν στις εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργάνωσε και έδωσαν χρώμα, δύναμη και πνοή σ΄αυτές.
Ευχαριστεί επίσης τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες μας, που παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η ανταπόκριση που έτυχαν οι φετινές μας χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αποτελούν για μας δέσμευση για διοργάνωση περισσότερων δράσεων, με στόχο τον Πολιτισμό, την πόλη και τους γιαννιώτες.

Ευχές για καλές γιορτές με υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη και το νέο έτος να είναι πιο χαρούμενο και πιο δημιουργικό για όλους.

Δείτε Επίσης

Η παρέμβαση της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα 2023» για την άδεια ίδρυσης Υδατοδρομίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας

Η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» υπέβαλε ερώτημα για την πορεία της άδειας ίδρυσης Υδατοδρομίου στη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of