Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ε.Κουντουρά:Τεράστια ικανοποίηση για τα αποτελέσματα στον τομέα του τουρισμού

Ε.Κουντουρά:Τεράστια ικανοποίηση για τα αποτελέσματα στον τομέα του τουρισμού

thumb_640 Την ”τεράστια ικανοποίησή ”της για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών του υπουργείου Τουρισμού εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός της απερχόμενης κυβέρνησης κ. Έλενα Κουντουρά  και βουλευτής των ΑΝ .ΕΛ στην Α Αθήνας  ,μιλώντας στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος).Ανέφερε πως ”αν όλα πάνε καλά θα κλείσουμε τη σεζόν με το ιστορικό ρεκόρ: 26 εκατομμύρια αφίξεις. Το πιο σπουδαίο είναι ότι άμεσα και έμμεσα έσοδα θα έχουμε δυο δις ευρώ παραπάνω.Το 2014 κλείσαμε με αφίξεις 22 εκατομμύρια ,και ήταν αυτή μια καλή χρονιά, και με έσοδα περίπου 13,5 δις ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι τώρα που κλείνουμε με 26 εκατομμύρια αφίξεις και με 15 δις ευρώ περίπου ,αυτό θα είναι μια μεγάλη δύναμη ,μια μεγάλη ένεση στην Ελληνική οικονομία.Γιατί ο τουρισμός φέρνει άμεσα και έμμεσα έσοδα τα οποία ανακουφίζουν πρώτα απ’ όλα την Ελληνική οικονομία ,αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.”
Μίλησε για  ”επίθεση του συστήματος ” κατά της συγκυβέρνησης και κατά των ΑΝ.ΕΛ και χαρακτήρισε επιτυχημένη τη θητεία των υπουργών και υφυπουργών των ΑΝ.ΕΛ , που ,όπως τόνισε, αναγνωρίστηκε ακόμη από εχθρούς και αντιπάλους .
Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ζαγορίου παρουσιάζει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου, κ. Γιώργος Σουκουβέλος, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Γιάννη Τσαπάρη, παρουσία της εκπροσώπου ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of