Τρίτη , 9 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ε.Σιάνη (Τομεάρχης Παιδείας ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος

Ε.Σιάνη (Τομεάρχης Παιδείας ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος

neadimokratiaa.mediumΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σε ανακοίνωση της Τομεάρχη Παιδείας ΝΔ νομού Ιωαννίνων Ελένης Σιάνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ,αναφέρονται τα εξής:

 

“Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές του Νομού μας , στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά . Κυρίως , σε τούτα τα δύσκολα χρόνια που διανύει η πατρίδα μας προτρέπουμε τα παιδιά να μην ανακόπτουν την πρόοδό τους , αλλά οπλισμένα με δύναμη να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο σχολείο , γιατί αυτό αποτελεί τον βασικό φορέα της Παιδείας μας .

Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων των μαθητών και των εκπαιδευτικών , καθώς πιστεύουμε βαθύτατα πως η Παιδεία θα χαράξει  το δρόμο για την αναγέννηση και τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας . Γι ‘ αυτό όλοι μας έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος , διαμορφώνοντας ένα εθνικό σχέδιο με κύριο κορμό τον ελληνοκεντρικό χαρακτήρα της Παιδείας μας , απαλλαγμένο από αγκυλώσεις , ιδεοληψίες και αναχρονισμούς . Εξάλλου , η Ελλάδα μπορεί να εξυγιάνει την οικονομία της και να δημιουργήσει νέες  θέσεις εργασίας , αν συνδέσει τα σχολεία και τα Πανεπιστήμιά της  με την αγορά εργασίας .”

 

Δείτε Επίσης

«Οι προθέσεις του Δημάρχου Κόνιτσας προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα», σύμφωνα με την Μερόπη Τζούφη

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων και αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of