Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ε.Σιάνη (Τομεάρχης Παιδείας ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος

Ε.Σιάνη (Τομεάρχης Παιδείας ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος

neadimokratiaa.mediumΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε ανακοίνωση της Τομεάρχη Παιδείας ΝΔ νομού Ιωαννίνων Ελένης Σιάνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ,αναφέρονται τα εξής:

 

“Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές του Νομού μας , στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά . Κυρίως , σε τούτα τα δύσκολα χρόνια που διανύει η πατρίδα μας προτρέπουμε τα παιδιά να μην ανακόπτουν την πρόοδό τους , αλλά οπλισμένα με δύναμη να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο σχολείο , γιατί αυτό αποτελεί τον βασικό φορέα της Παιδείας μας .

Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων των μαθητών και των εκπαιδευτικών , καθώς πιστεύουμε βαθύτατα πως η Παιδεία θα χαράξει  το δρόμο για την αναγέννηση και τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας . Γι ‘ αυτό όλοι μας έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την επανεκκίνηση και την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος , διαμορφώνοντας ένα εθνικό σχέδιο με κύριο κορμό τον ελληνοκεντρικό χαρακτήρα της Παιδείας μας , απαλλαγμένο από αγκυλώσεις , ιδεοληψίες και αναχρονισμούς . Εξάλλου , η Ελλάδα μπορεί να εξυγιάνει την οικονομία της και να δημιουργήσει νέες  θέσεις εργασίας , αν συνδέσει τα σχολεία και τα Πανεπιστήμιά της  με την αγορά εργασίας .”

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments