Δευτέρα , 19 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Ήπειρος πρωτοπορεί και στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Η Ήπειρος πρωτοπορεί και στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Η προεκλογική περίοδος προσφέρεται για τα πάντα, ακόμη και για.. ανέκδοτα, όπως αυτό που δημοσιεύεται και αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και σε κοινωνικά δίκτυα κατά το τελευταίο 24ωρο με θέμα τον οδοφωτισμό του οδικού δικτύου μέσω ΣΔΙΤ.

Επί του προκειμένου,  η  Περιφέρεια Ηπείρου πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα, χωρίς να επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τον προϋπολογισμό της, καθώς το κόστος  αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων κλπ θα προέλθει αποκλειστικά από την ενεργειακή εξοικονόμηση.  Σημαντική είναι επίσης η πρόβλεψη πως ο ανάδοχος που θα προκύψει μετά από δημόσιο διαγωνισμό θα αναλάβει την καλή λειτουργία και συντήρηση του έργου ανέξοδα για την Περιφέρεια για όλο το χρόνο διάρκειας του ΣΔΙΤ.

Επισημαίνεται  πως στην υλοποίηση του έργου συνεργάζονται  εκτός της Περιφέρειας,  η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) που επιχορήγησε δωρεάν την τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου, γεγονός που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά στα Ελληνικά Δημόσια πράγματα.

Είναι προφανές πως όλοι όσοι εμπλέκονται σε κορυφαίο επίπεδο στην  ανωτέρω διαδικασία, δεν διαθέτουν τις γνώσεις εκείνων που διακινούν  προεκλογικές αερολογίες στην Ήπειρο.

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of