Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Ήπειρος πρωτοπορεί και στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Η Ήπειρος πρωτοπορεί και στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού

Η προεκλογική περίοδος προσφέρεται για τα πάντα, ακόμη και για.. ανέκδοτα, όπως αυτό που δημοσιεύεται και αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και σε κοινωνικά δίκτυα κατά το τελευταίο 24ωρο με θέμα τον οδοφωτισμό του οδικού δικτύου μέσω ΣΔΙΤ.

Επί του προκειμένου,  η  Περιφέρεια Ηπείρου πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα, χωρίς να επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τον προϋπολογισμό της, καθώς το κόστος  αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων κλπ θα προέλθει αποκλειστικά από την ενεργειακή εξοικονόμηση.  Σημαντική είναι επίσης η πρόβλεψη πως ο ανάδοχος που θα προκύψει μετά από δημόσιο διαγωνισμό θα αναλάβει την καλή λειτουργία και συντήρηση του έργου ανέξοδα για την Περιφέρεια για όλο το χρόνο διάρκειας του ΣΔΙΤ.

Επισημαίνεται  πως στην υλοποίηση του έργου συνεργάζονται  εκτός της Περιφέρειας,  η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) που επιχορήγησε δωρεάν την τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου, γεγονός που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά στα Ελληνικά Δημόσια πράγματα.

Είναι προφανές πως όλοι όσοι εμπλέκονται σε κορυφαίο επίπεδο στην  ανωτέρω διαδικασία, δεν διαθέτουν τις γνώσεις εκείνων που διακινούν  προεκλογικές αερολογίες στην Ήπειρο.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of