Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η ΔΡΑΣΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η ΔΡΑΣΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η κυβερνητική απόφαση για δέσμευση των αποθεματικών των δημόσιων φορέων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου αφενός βρίσκεται στον αντίποδα των όσων προεκλογικά διακήρυττε, αφετέρου θα στερήσει πολύτιμους πόρους για την εξυπηρέτηση κρίσιμων λαϊκών αναγκών.

Καταδικάζουμε κάθε πολιτική απόφαση και πράξη που υπακούει στις ιταμές πιέσεις και τους ξεδιάντροπους  εκβιασμούς των λεγόμενων ετέρων και που οδηγεί στην περαιτέρω εξαθλίωση το λαό μας.

Το χρέος δεν το δημιούργησε ο λαός  και γιαυτό δεν έχει καμιά υποχρέωση να το πληρώσει.

Η μόνη συμφέρουσα λύση για τα λαϊκά στρώματα είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, η έξοδος της χώρας από τις διεθνείς ληστοσυμμορίες , και η χάραξη μιας ανεξάρτητης αναπτυξιακής πορείας ισότιμων κρατικών σχέσεων με το λαό αφέντη στον τόπο του.

Αποτελεί τέλος πρόκληση και καθαρή υποκρισία  των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων στα όργανα της τοπικής διοίκησης, των συμβιβασμένων δημοτικών και περιφερειακών αρχών και των άλλων πολιτικών δυνάμεων της ίδιας πολιτικής κατεύθυνσης, για το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον τους σχετικά με την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων!

Νωπή είναι ακόμη η μνήμη για τον επαίσχυντο ρόλο τους ως τοπικών στυλοβατών της πολιτικής του συστήματος που εξολόθρευσε τον Ελληνικό λαό και γιαυτό κανείς πια δεν τους εμπιστεύεται!

Ο λαός δεν έχει την ανάγκη των αυτόκλητων προστατών, μόνος του με τον οργανωμένο και ενωμένο του αγώνα μπορεί να σπάσει τα δεσμά του!

Χρέος του ΔΣ είναι να απαιτήσει να αποσυρθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που υπηρετεί τα συμφέροντα των εκβιαστών δανειστών και την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ.

Να αρνηθεί να παραδώσει τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου.

Να διεκδικήσει αγωνιστικά τους παράνομα παρακρατημένους πόρους από την κεντρική εξουσία.

Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση.        22-04-2015

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x