Παρασκευή , 5 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Η επιτροπή υποστήριξης του «ΝΑΙ» καλεί τους πολίτες των Ιωαννίνων στην συγκέντρωση την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία

Η επιτροπή υποστήριξης του «ΝΑΙ» καλεί τους πολίτες των Ιωαννίνων στην συγκέντρωση την Παρασκευή 3 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία

11694748_721900934599487_4801738487470947611_nΗ επιτροπή υποστήριξης του «ΝΑΙ» καλεί όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων στην συγκέντρωση την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 20:30 στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.
Είμαστε πεπεισμένοι πως μια Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διεθνώς απομονωμένη, είναι μια Ελλάδα του παρελθόντος και όχι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Οι υπαρκτές αδυναμίες την Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ακυρώνουν την καθοριστική συμβολή της στην αδιάκοπη πορεία την Ευρωπαϊκών λαών προς μια Κοινωνία Ελευθερίας, Προόδου και Δικαιοσύνης.
Τα Δημοψήφισμα δεν είναι διαπραγματευτικό χαρτί. Την Κυριακή δεν κρίνονται προτάσεις, κρίνεται το μέλλον μας. Είναι η μοναδική φορά που κάθε Έλληνας πολίτης ερωτάται εάν θέλει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη. Αν θέλει το Ευρώ ή την Δραχμή.
Λέμε ναι στην Ευρώπη. Ψηφίζουμε «ΝΑΙ».

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη «Δημοκρατία και την Εκπαίδευση» με τον Αλέξη Τσίπρα

Σήμερα, στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of