Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: α)Ερωτήσεις και β) Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2019.

Συγκεκριμένα:

Α) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Την με αρ. πρωτ. 5440/06-02-2019 προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα ΄Εφη Αχτσιόγλου, με θέμα: «Εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ».
  2. Την με αρ. πρωτ. 5229/21-02-2019 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, με θέμα: «Αλλαγές στο υπομέτρο 6.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».
  3. Την με αρ. πρωτ. 5446/06-02-2019 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Πρόσληψη επικοινωνιολόγου για την αποτυχία του σχεδίου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Β) ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

  1. Την με ημερομηνία 04/03/2019 προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με θέμα: «Συμμετοχή στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας (ΕΣΚ).

 

Δείτε Επίσης

Διεθνές συνέδριο για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου του Αλή Πασά

Με ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που πραγματεύεται τα ιστορικά γεγονότα στα Γιάννενα και την Ήπειρο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of