Παρασκευή , 2 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: α)Ερωτήσεις και β) Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2019.

Συγκεκριμένα:

Α) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. Την με αρ. πρωτ. 5440/06-02-2019 προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα ΄Εφη Αχτσιόγλου, με θέμα: «Εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ».
  2. Την με αρ. πρωτ. 5229/21-02-2019 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, με θέμα: «Αλλαγές στο υπομέτρο 6.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».
  3. Την με αρ. πρωτ. 5446/06-02-2019 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Πρόσληψη επικοινωνιολόγου για την αποτυχία του σχεδίου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Β) ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

  1. Την με ημερομηνία 04/03/2019 προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με θέμα: «Συμμετοχή στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας (ΕΣΚ).

 

Δείτε Επίσης

Οι προτάσεις των Οριζόντων Ηπείρου για Λιμάνι Ηγουμενίτσας και Λίμνη Παμβώτιδας

Μια συνέντευξη τύπου με χαρακτηριστικό το υγρό στοιχείο, παραχώρησε σήμερα Πέμπτη, ο επικεφαλής κ. Σπύρος ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of