Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη νέα υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων: «Εκρηκτική η κατάσταση στο προσφυγικό… Η συμφωνία των Βρυξελλών παραβιάζεται από τα Σκόπια, προκλητική η στάση της Τουρκίας…»

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη νέα υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων: «Εκρηκτική η κατάσταση στο προσφυγικό… Η συμφωνία των Βρυξελλών παραβιάζεται από τα Σκόπια, προκλητική η στάση της Τουρκίας…»

3b5282b1-1685-4a2a-89d7-75f96d027490 Από Βίκυ Μιχέλη: Η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη, η παραίτηση του οποίου έγινε χθες δεκτή από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στην νέα Υφυπουργό, η κα Χρυσοβελώνη παραχώρησε συνέντευξη στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ όπου αναφερόμενη στην Υπουργοποίησή της, την χαρακτήρισε ως μια σημαντική πρόκληση και  εμπειρία που προσδοκά να φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολίασε ακόμη ζητήματα όπως το προσφυγικό, τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στα νέα hot spots σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μεταξύ των οποίων ο Βόλος και η Ήπειρος.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Χριψιμέ Χαρουτουνιάν, Πρόεδρος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος -Ο ρόλος της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν είναι καθαρά αποσταθεροποιητικός

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τα σχέδια σε βάρος της Αρμενίας, την ηρωική στάση του λαού της , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of