Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Η μουσική ομάδα του Progressive Room η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.

Η μουσική ομάδα του Progressive Room η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.

logoProRoomΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Η μουσική ομάδα του Progressive Room ( httpssss://www.facebook.com/progressiveroom/?fref=ts ) και η εκπομπή τους ( httpssss://www.mixcloud.com/pj-leone/ )  η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.
Η ομάδα του Progressive Room, (Νίκος , Γιάννης , Κώστας, Πάνος) με τη σειρά τους μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και υπόσχονται και άλλες μελλοντικές αξιόλογες δουλειές.
Τη συνέντευξη έχετε τη δυνατότητα να τη διαβάσετε εδώ : httpssss://drive.google.com/file/d/0B3rUORXJPOALOFNOMFBIVi1wdVE/view?pref=2&pli=1
Το αφιέρωμα και παρουσίαση της δισκογραφίας του εδώ : httpssss://www.youtube.com/playlist?list=PLyxQD2aGzP_g-ZVW6N_IAjwoKegghdVtX.

Δείτε Επίσης

Έξι χιλιάδες τσάντες ανακύκλωσης στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών

Έξι χιλιάδες ειδικές τσάντες για ανακυκλώσιμα προϊόντα διανεμήθηκαν σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι τσάντες ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of