Τρίτη , 4 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η οδός Δομπόλη—Του Άγγελου Κολέμπα*

Η οδός Δομπόλη—Του Άγγελου Κολέμπα*

Χωρίς τίτλοΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Ο Άγγελος Κολέμπας απέστειλε για δημοσίευση στην ιστοσελίδα του δημοτικού ραδιοφώνου το ακόλουθο κείμενο.

       Η οδός Δομπόλη—Του Άγγελου Κολέμπα*

Η οδός Δομπόλη, είναι ένας από τους ωραιότερους δρόμους της πόλης μας. Είναι ο μοναδικός δρόμος που στα δεξιά και τα αριστερά του, υπάρχουν στοιχισμένα δέντρα, οι πανέμορφες Κουτσοπιές που τον μήνα Απρίλιο που ανθίζουν είναι σκέτη μαγεία με το μοβ χρώμα των ανθέων τους. Έχει μήκος περίπου 500 μέτρα, ξεκινάει από την πλατεία Ομήρου και καταλήγει στα φανάρια της λεωφόρου Δωδώνης. Είναι ιδανικός για τον περίπατό μας.

Αναφέρομαι στον δρόμο αυτόν, γιατί αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η αποξήλωση ,η από την αρχή κατασκευή  και τοποθέτηση των πλακιδίων επί των πεζοδρομίων της, και επειδή είναι είδηση στην Ελλάδα μας, εάν κάποιο έργο κατασκευάζεται καλώς ή τελειώνει στην ώρα του.

Επειδή πρέπει να λέμε και καλά που γίνονται στη πόλη μας, θέλω να συγχαρώ τον επιβλέποντα μηχανικό  του Δήμου Δημήτρη Λώλο, ο οποίος καθημερινά ερχόταν και επέβλεπε το έργο, αλλά και τον υπεργολάβο Φώτη Μπαλατζιά, ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ περίπου δύο μήνες, όχι μόνο ολοκλήρωσε τη πλακόστρωση των πεζοδρομίων, αλλά έκανε και αρίστη κατασκευή, ενώ ο προηγούμενος εργολάβος , σε πολύ μεγάλο διάστημα 7 ή 8 ή και παραπάνω μηνών περίπου, κατασκεύασε μόνο περίπου 200 μέτρα.

Μπράβο λοιπόν στον επιβλέποντα και στον υπεργολάβο.

*Άγγελος Κολέμπας-Οικονομολόγος Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ

Δείτε Επίσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» κοινωνική δράση του ΟΚΠΑΠΑ

Ο «ΟΚΠΑΠΑ»με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of